Mitchfix Trailer

Mitch Fabry studeerde af aan het Sint-Agnes Instituut te Hoboken. Tijdens zijn studies volgde hij nog een extra opleiding toneel, film & musical bij 'Encora'.

Na zijn opleiding deed Mitch ervaringen op in verscheidene kapsalons waaronder Image, Calot, Linea Hair & Beauty.

Hier specialiseerde hij zich in kleuringen en extensions plaatsen.

Tijdens zijn loopbaan in het salon kreeg hij de kans om mee te werken aan een theaterproductie, hier werd zijn interesse  in de tv en theater wereld helemaal aangewakkerd. Hierna besloot Mitch verder te gaan als freelance hairstylist.

Vervolgens volgde hij een make-up Masterclass bij 'Mac' om zo meer allround te kunnen gaan werken. Daarop volgden vele nieuwe producties als : West Side Story, Studio 100's 14-18, alle Ketnet musicals, Swan Lake, Little Mermaid, Wickie de Vicking,...

Later werd Mitch gepromoveerd tot hoofd 'kap en grime' bij de productie “ Beauty and the Beast “, al snel volgden er vele televisieprojecten. Zo werkte hij mee aan producties zoals Bastaard, Ibiza, Mega Mindy, Lolly Lolbroek en Geubels.

Het hoogtepunt van Mitch's carrière was ongetwijfeld zijn deelname aan het Eurosong Festival met Laura Tesoro.  Hij mocht in Zweden voor de hairstyling van Laura zorgen, wat een unieke ervaring en absoluut hoogtepunt in zijn carrière was.

Mitch werkt momenteel samen met enkele bureaus, tijdschriften en kranten voor o.a. shoots van reclame tot covers enz... 

In 2018 besloot Mitch zijn horizon te verruimen en zijn eerste Make-Up trailer te laten bouwen om zo mobieler te zijn en nog meer in te spelen op de vraag van klanten naar service en comfort toe.

Mitch Fabry, hair & make up artist, zal nog steeds afzonderlijk voor al uw producties kunnen geboekt worden.

Vanaf heden kan hij echter ook samen met trailer ingeschakeld worden op al uw locaties over de ganse Benelux.

 

MAKE-UP tips by Mitch Fabry - JANI TV

https://www.janitv.be/cnt/dmf20171228_03271216/make-up-your-mind-dankzij-deze-tips-creeer-jij-volumineuze-va-va-voom-wimpers

COOL KIDS

http://www.make-my-day.be/make-my-day-begeleidt-marmalade-met-eerste-stappen-in-muziekwereld/ 

 

Mitchfix on set for Zeb by Tatyana Beloy.

https://www.youtube.com/watch?v=mygaONDTXe0